Onze algemene voorwaarden.
Transparant en helder!

Hier vindt u alle belangrijke documenten over onze voorwaarden en de voorwaarden die van toepassing zijn op het transport en logistiek Nederland.

DEGO stofferingen

Wij zijn enorm tevreden met de diensten van Intercity. Dagelijks maken wij gebruik van de chauffeursdiensten en spoedtransporten. Waarom wij zo blij zijn met Intercity? Zij zijn zeer flexibel, denken mee, altijd bereikbaar en een snellere koerier ga je niet vinden.

Milou Dekker – DEGO Stofferingen

30 jaar transport voor HAK B.V.

Bijna vanaf de start van Intercity Koeriersdiensten, eind jaren ’80, vervoeren zij op zeer regelmatige basis producten, technische onderdelen en documenten voor HAK van en naar adressen in Nederland en Europa. Al ruim 30 jaar (en dat zegt eigenlijk al genoeg) zijn wij zeer content met de prettige communicatie, flexibiliteit, 24/7 bereikbaarheid en inzetbaarheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en accuraatheid.

Eén belletje en Intercity Koersdiensten staat, indien nodig, binnen een half uur bij ons aan de poort. Ook wanneer wij grotere hoeveelheden hebben om te vervoeren, bieden zij oplossingen. Kortom, wij hopen nog vele jaren samen te werken met Intercity Koeriersdiensten.

Corrine

Hak B.V.

AV transport

Voor onze rentall hadden we online 2 subwoofers gekocht. Doordat we door andere werkzaamheden het erg druk hadden konden we deze niet binnen afzienbare tijd ophalen. Daarom hebben we gebruik gemaakt full-service koeriers bedrijf InterCity koeriers uit Gorinchem. Vandaag gebeld en de volgende al bij ons in de opslag. Super service van de familie Ederzeel!

Marijn

Bossrentall

Webshop transport

Net voor de kerstdagen kregen wij veel bestellingen binnen. Bij één van de bestellingen ging het mis doordat er een 2e dezelfde schoenen in de verpakking zatten (2x rechts). Een nieuwe zending via PostNL was helaas geen optie gezien de klant haar nieuwe schoenen met de Kerst wilde dragen. Dankzij de sameday delivery van Intercity koeriers konden wij alsnog de klant blij maken met de juiste schoen. Wij willen Cedric Ederzeel dan ook bedanken voor zijn topservice! Altijd op tijd en tegen een zeer goede prijs!

Marijn Bos

UMMD.nl