SPOED? 

Aanhangersvervoer nodig? Laat het slepen aan ons over!

precisie, snelheid en betrouwbaarheid 

Een probleemloze ervaring

Ben je op zoek naar een oplossing om jouw aanhanger met goederen, caravan of boot te vervoeren? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat transport van waardevolle ladingen precisie, snelheid en betrouwbaarheid vereist. Een boot naar de Spaanse kust, of een aanhanger vol goederen naar de bouw in Groningen? Wij staan garant voor een probleemloze ervaring.

Waarom aanhangersvervoer bij Intercity?

We staan op elk moment van de dag klaar om jouw transportprobleem uit handen te nemen. Jouw eigendommen worden behandeld met de professionaliteit en zorg die ze verdienen.

We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom bieden we een snelle en tijdige ophaal- en bezorgservice die aansluit op jouw agenda, ook buiten de kantooruren.

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt op ons vertrouwen om jouw aanhanger, caravan of boot veilig en op tijd op de gewenste bestemming te brengen.

Geen twee transportbehoeften zijn hetzelfde. We passen onze diensten aan uw specifieke wensen aan, of u nu een eenmalige transportopdracht hebt of regelmatig gebruik wilt maken van onze diensten.

Veiligheid en zorg voor de lading is onze prioriteit. We zorgen ervoor dat alles stevig en veilig wordt vastgemaakt voor een probleemloze rit.

Aanhangersvervoer | Intercity koeriersdiensten

Kies je voor aanhangersvervoer met Intercity?

Dan zorgen wij voor de rest! Met snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid nemen wij uw transportprobleem uit handen.