SPOED? 

Spoedtransport bij Intercity Koeriersdiensten

Regionaal, landelijk en internationaal en
zonder extra kosten

Betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie

Sommige zendingen hebben geen tijd om te wachten, daarom staan wij op elk moment van de dag klaar om jouw lading zo snel mogelijk te bezorgen. Of het nu gaat om een belangrijk document of een pallet(s). Met jarenlange ervaring in de transportsector hebben we een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie.

Waarom kiezen voor onze spoed service?

We begrijpen dat bij spoed elke seconde telt, en daarom zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat jouw spoedzending op tijd arriveert. Dit doen we door direct van A naar B te rijden, zonder te combineren. Voor ons vertrek checken we onze route en proberen we eventuele vertragingen te vermijden. Dit alles om jouw pakket zo snel mogelijk op bestemming te krijgen.

Bij ons staat betrouwbaarheid voorop. We begrijpen dat je op ons vertrouwt om jouw spoedzendingen veilig en op tijd te bezorgen. We zijn bekend met de kortste routes en houden je op de hoogte van de voortgang van jouw zending. Wetende dat jouw vracht in goede handen is, kun je rustig achteroverleunen en ons het werk laten doen.

Heb je een belangrijk pakket dat nog buiten de kantooruren nog bezorgd moet worden? Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Wij passen onze werktijden aan naar jouw behoeftes.

Wij rijden jouw pakket met spoed naar locatie zonder hier extra kosten voor te rekenen.

Wij zoeken graag de grens voor je op, ook als jouw zending spoed heeft. Met onze jarenlange ervaring in het buitenland weten we als geen ander wat we onderweg allemaal kunnen tegenkomen en is goed plannen, snel schakelen en flexibel zijn een must.

Jouw spoedtransport bij Intercity?

Dan zorgen wij dat jouw pakket zo snel mogelijk geleverd wordt op eindbestemming. Neem vandaag nog contact met ons op en dan doen wij de rest!