SPOED? 

Jouw koerier voor de maritieme sector

Scheepsbouw en scheepsvaart

Unieke en veeleisende behoeften

De maritieme sector vraagt unieke en veeleisende behoeften, daar zijn wij ons van bewust. We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van vracht van en naar schepen en scheepswerven, zowel binnen als buiten Nederland. Wat ons onderscheidt, is het altijd bieden van een (spoed)oplossing voor jouw zending. Dit zodat het schip weer zo snel mogelijk kan gaan varen of de klant weer verder kan met zijn project.

Waarom kiezen voor Intercity in de maritieme Logistiek?

Voor jouw kostbare zending draait alles om betrouwbaarheid en veiligheid. Wij bij Intercity zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig op plaats van bestemming komt. We hebben jonge bestelauto’s waarop je kunt vertrouwen en rijden met de juiste papieren.

Soms heeft de zending dusdanig veel spoed dat echt elke seconde telt. Met onze jarenlange ervaring in binnen en buitenland zorgen wij ervoor dat er alles aan gedaan wordt om jouw zending met precisie en snelheid op plaats van bestemming te krijgen.

Spoedleveringen en last-minute wijzigingen zijn de norm in de maritieme sector. We zijn flexibel en passen ons waar nodig op veranderende omstandigheden aan, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Tijdens het transport houden we je op de hoogte over veranderingen in het tijdschema zodat we nooit voor verassingen komen te staan.

Onze maritieme diensten omvatten:

Jouw maritieme transport bij Intercity?

Bij Intercity zijn we er trots op deel uit te maken van de maritieme sector en onze bijdrage te leveren aan de succesvolle bouw en werking van schepen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de snelheid efficiëntie en betrouwbaarheid.