SPOED? 

Chauffersdiensten bij Intercity

ervaren chauffeurs en goede klantenservice op locatie

Heeft u een eigen bestelbus of bakwagen staan, maar hier momenteel geen personeel voor beschikbaar?

Wij begrijpen dat er momenten zijn waarop je extra handen achter het stuur nodig hebt. Onze chauffeursdiensten zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijk transportpersoneel, of het nu gaat om lokale ritten, internationale leveringen of zelfs dubbel bemande voertuigen.

Waarom kiezen voor onze chauffeursdiensten?

Onze chauffeurs staan paraat wanneer je ze nodig hebt, of het nu gaat om een last-minute transportopdracht of een langdurig project. We passen ons aan jouw schema aan.

Onze chauffeurs hebben uitgebreide jarenlange ervaring in het besturen van diverse voertuigen, van personenauto’s tot bakwagens.

Gaat jouw lading de grens over? Geen probleem. Onze chauffeurs zijn bekend met internationale routes en douaneprocedures.

We werken op basis van een transparant uurtarief, zodat je de kosten volledig onder controle hebt.

Kies uit enkel- of dubbelbemande voertuigen, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en de aard van de lading.

We rijden met de nodige transportvergunningen.

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij chauffeursdiensten draait het niet alleen om expert zijn op de weg, maar ook de klantenservice op locatie en daarmee zijn wij uw visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat jouw lading veilig en op tijd op bestemming aankomt en de chauffeur jouw klant netjes te woord staat.

Chauffeursdiensten | Intercity koeriersdiensten

Interesse in onze chauffeursdiensten? Jouw succes is onze prioriteit

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw transportbehoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij je kunnen helpen met onze chauffeursdiensten.