Direct hulp nodig?
  Bellen is sneller

  DEGO stofferingen

  Wij zijn enorm tevreden met de diensten van Intercity. Dagelijks maken wij gebruik van de chauffeursdiensten en spoedtransporten. Waarom wij zo blij zijn met Intercity? Zij zijn zeer flexibel, denken mee, altijd bereikbaar en een snellere koerier ga je niet vinden.

  Milou Dekker – DEGO Stofferingen

  30 jaar transport voor HAK B.V.

  Bijna vanaf de start van Intercity Koeriersdiensten, eind jaren ’80, vervoeren zij op zeer regelmatige basis producten, technische onderdelen en documenten voor HAK van en naar adressen in Nederland en Europa. Al ruim 30 jaar (en dat zegt eigenlijk al genoeg) zijn wij zeer content met de prettige communicatie, flexibiliteit, 24/7 bereikbaarheid en inzetbaarheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en accuraatheid.

  Eén belletje en Intercity Koersdiensten staat, indien nodig, binnen een half uur bij ons aan de poort. Ook wanneer wij grotere hoeveelheden hebben om te vervoeren, bieden zij oplossingen. Kortom, wij hopen nog vele jaren samen te werken met Intercity Koeriersdiensten.

  Corrine

  Hak B.V.

  AV transport

  Voor onze rentall hadden we online 2 subwoofers gekocht. Doordat we door andere werkzaamheden het erg druk hadden konden we deze niet binnen afzienbare tijd ophalen. Daarom hebben we gebruik gemaakt full-service koeriers bedrijf InterCity koeriers uit Gorinchem. Vandaag gebeld en de volgende al bij ons in de opslag. Super service van de familie Ederzeel!

  Marijn

  Bossrentall

  Webshop transport

  Net voor de kerstdagen kregen wij veel bestellingen binnen. Bij één van de bestellingen ging het mis doordat er een 2e dezelfde schoenen in de verpakking zatten (2x rechts). Een nieuwe zending via PostNL was helaas geen optie gezien de klant haar nieuwe schoenen met de Kerst wilde dragen. Dankzij de sameday delivery van Intercity koeriers konden wij alsnog de klant blij maken met de juiste schoen. Wij willen Cedric Ederzeel dan ook bedanken voor zijn topservice! Altijd op tijd en tegen een zeer goede prijs!

  Marijn Bos

  UMMD.nl

  In 3 simpele stappen geregeld!

  Heeft u een pakket, belangrijk document of een zending van grotere omvang? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanuit onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw zending snel en zorgvuldig wordt afgeleverd.

  1. Offerte op maat

  Doorgaans ontvangt u binnen 10 minuten een offerte op maat en dat geheel vrijblijvend.

  2. Ophalen van zending

  Wij rijden volgens de afspraak naar het laadadres om de zending op te halen.

  3. Bezorgen op locatie

  Uw zending op tijd op het juiste adres. Snel, zorgvuldig en betrouwbaar met Intercity Koeriersdiensten.

  Het laatste nieuws

  1 year ago

  Onze koerier is deze warme woensdagmiddag voor een klant met (super)spoed naar België.

  Deze 1000kg wegende IBC kan gewoon geladen worden in onze bestelbus.

  1 year ago

  Een spoed reparatie aan een van uw machines?

  Vorige week zijn wij voor een klant met gepaste spoed naar het zuiden van Duitsland gereden om deze motor af te leveren voor een revisie.

  Het waren See more

  1 year ago

  Nu ook te vinden op LinkedIn!

  « 2 of 4 »