SPOED? 

We kunnen het zelf mooi vertellen...

Maar we laten liever onze klant aan het woord

Goed telefonisch bereikbaar, klantvriendelijk en punctueel

“Ons kantoor DHC Advocaten heeft Intercity al vaak ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het op de rechtbank bezorgen van processtukken. Intercity is goed telefonisch bereikbaar, klantvriendelijk en punctueel. Wij raden dit bedrijf dus zeker aan!”

– Mario Biesheuvel

Een snellere koerier ga je niet vinden

“Wij zijn ontzettend tevreden met de diensten van Intercity. Dagelijks maken wij gebruik van de chauffeursdiensten en spoedtransporten. Waarom wij zo blij zijn met Intercity? Zij zijn zeer flexibel, denken mee, altijd bereikbaar en een snellere koerier ga je niet vinden.”

– Dego Stofferingen

Dag en nacht bereikbaar

“Top koerier! Dag en nacht bereikbaar en zeer flexibel. Wij werken al meer dan 35 jaar en zijn nog steeds content met hun snelheid, accuraatheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.”

– HAK

Met Intercity weet ik altijd dat het goed komt

“Intercity is snel en betrouwbaar. Komen de afspraken na die we maken. Het fijne aan werken met hen vind ik ook dat ze echt meedenken en zorgen uit handen nemen. Bij ons hadden ze zelf voorgesteld om de kerstpakketten rond te brengen in een kerstmannen pak voor extra sfeer tijdens de COVID periode. Onze klant was daarmee extra verrast en blij. Ook als er niemand thuis was werd er netjes een briefje achter gelaten en het bij de buren bezorgd. Top service! Met Intercity weet ik altijd dat het goed komt.”

– Roos Hofman

Kies je voor transport met Intercity?

Dan zorgen wij voor de rest! Met snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid nemen wij jouw transportprobleem uit handen en gaan we de grens over. Vraag vrijblijvend een offerte aan.